fbpx

BBVote 2011 – Kanske även i år!

http://bbvote.se, Sweden, 2011

Det är inte mitt fel! Jag rycktes bara med. Can you feel the obsession?

Ja, så var det! Inspirationen tvingade mig. Och alla osynliga röster! Röster som Paktvakten borde haft i SITT huvud! Nej, istället satte dom sig i mitt, som en smäck, och plötsligt hade BBVote fått sig en struktur. Fast i år var jag lat, så jag stal min egen bekväma fuldesign som jag gjort för min ”centrala administrationsplats”. Men vad gör man inte, för att påskynda processen? Och AJAX finns med på ett litet hörn, så man får mer känsla av realtid. Statistiken får jag förvisso finslipa lite vad det lider. Det kommer behövas en del fixar till.

Provisoriskt första steg

Nu är BBVote förvisso ihopslängt på en höft – två dagar tog det. Eller något mindre än 1½ dygn. Faktum är att jag tack vare lite planering inte behövt så mycket tid som jag brukar för att hinna färdigställa det som krävs för att man skall kunna synka med de första inkommande nyheterna om deltagarna från hemsidan (och då menar jag naturligtvis inte wannabe-kändisar). Jag misstänker dock att jag bör undvika att  ”förvänta” mig något i år, av flera skäl. Och det är trots allt ett antal år sen senast. Det är en ganska märklig känsla jag fått om jag skall vara ärlig.

Release Candidate

Så här sitter jag nu, med ännu en BBVote-app. Den första betan i en helt ny version alltså. Nummer 4. Det måste vara Beta så man har en liten chans att även testa grejerna under drift. Det skulle faktiskt kunna vara en Release Candidate också. Nå. När jag påbörjade det här inlägget i torsdags var sidan inte klar – även om jag inte riktigt vet om jag borde kalla den klar än, det känns som att det finns en del kvar att göra. Nu tror jag mig dock vara garderad mot en del saker som jag mött under de tidigare tre åren åtminstone, men det finns säkert något man missat. Förhoppningsvis fungerar dock allt som det skall.

Nu är det bara att invänta nästa skede!

Tack även till TorneEngine som förkortade tiden med flera veckor!

av Tornevall

Fotograf, musiker, filmare. Estetikens alla nyanser i ett, kombinerat med humor och ett förflutet inom vård- nöjes- och programmeringsbranscher.