Om Fotografen Tornevall

Kontakt och andra webbsidor

Kontaktinfo finns längst ned på sidan. Vill du använda mina bilder? Klicka här för mer info!

Sammanfattning

  • Fotograf
  • Film & Musikskapare
  • Programmerare

Efter ett långvarigt kämpande för det vi på den gamla goda tiden kallade för ”flatrate”, fick han slutligen sin fasta internet-anslutning och drömmen om fasta ipadresser uppfylld.

Under den första tiden på 2000-talet (03-06) hann nöjesbranschen upplevas på nära håll via Big Brother Sverige/Norge/Danmark, som var det större projektet, när det sändes på Kanal 5 (läs mer här). Starten på allt detta gick ihop med Masterplan. En sidosyssla som dök upp var även den norska produktionen ”Singel 24/7” som gick samtidigt med de andar såporna.

Fotograferandet kom långt senare, medan musiken funnits latent så långt tillbaka som sent 80-tal med FastTracker som musikinstrument. Idag finns en del av verken tillgängliga på Spotify.


Man kan kontakta mig på flera olika sätt.

Via bloggen
Via mail
Via Facebook
Via Twitter
Youtube
Via Skype
Via MSN (se skype)

3 svar på “Om Fotografen Tornevall”

  1. Du har verkligen fått struktur på ditt liv! Som förälder är jag oerhört stolt över hur du format ditt liv! Det är ett rent nöje att följa dig på dina fortsatta äventyr 😉

  2. I think other web site proprietors should take this site as an model, very clean and fantastic user genial style and design, as well as the content. Yo78;&21u#re an expert in this topic!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *