Om Fotografen Tornevall

Kontakt och andra webbsidor

Kontaktinfo finns längst ned på sidan. Vill du använda mina bilder? Klicka här för mer info!

Sammanfattning

– Fotograf
– Film & Musikskapare
– Programmerare

Sammanfattningsvis kan man säga att jag är en fotograf, musiker och programmerare.

Karriären inleddes med en videokamera i formatet hi8 (Förutom en Kodak Instamatic i de yngsta åren) och fotograferingsintresset kom att utvecklas långt senare i livet.

Under den första tiden på 2000-talet (03-06) hann jag uppleva nöjesbranschen på nära håll. Big Brother Sverige/Norge/Danmark var det större projektet, när det sändes på Kanal 5 (läs mer här), men även Masterplan, där allt (dock inte fotograferandet) praktiskt taget började. En sidosyssla som dök upp var även den norska produktionen ”Singel 24/7”.

Dåtidens sociala medier ledde till uppstarten av en annan slags verksamhet, som sidosyssla: En av nätet största spam-svartlistor – Tornevall DNSBL som primärt motverkar spam på forum och bloggar.

Nu

Kids conferenceIdag har jag hunnit få en fantastisk dotter och ytterligare en liten kille kom i Maj 2012. En ny inriktning i livet har därför börjat tona upp sig – att få människor att skratta. För att åstadkomma detta, tänkte jag ta hjälp av kameran och barnen. Musiken pysslar jag i mån av tid och inspiration, då mestadels inom Drum & Bass-genren.


Man kan kontakta mig på flera olika sätt.

Via bloggen
Via mail
Via Facebook
Via Twitter
Youtube
Via Skype
Via MSN (se skype)

3 kommentarer till Om Fotografen Tornevall

  1. Connie Tornevall skriver:

    Du har verkligen fått struktur på ditt liv! Som förälder är jag oerhört stolt över hur du format ditt liv! Det är ett rent nöje att följa dig på dina fortsatta äventyr 😉

  2. Connie Tornevall skriver:

    Fotografering, film, musik, barn och humor. En perfekt kombinering!

  3. Lucky skriver:

    I think other web site proprietors should take this site as an model, very clean and fantastic user genial style and design, as well as the content. Yo78;&21u#re an expert in this topic!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *