fbpx

Veckans trisstema är spår och jag tänkte vara lite mer extrem i mina tolkningar denna gången. Så, här är mina bidrag!

Tranarpsbron, Ljusspår
Bjärsgård, Spår i snön
Sedan spårade det ur helt

Sista bilden kommer för övrigt från fotokollektionen ”Dagens pose”

av Tornevall

Fotograf, musiker, filmare. Estetikens alla nyanser i ett, kombinerat med humor och ett förflutet inom vård- nöjes- och programmeringsbranscher.

22 svar på ”Tema ”Spår””
  1. Snyggt trissat! Den första bilden var väldigt vacker och den sista blev min personliga favorit. Urspårat! 😀

  2. Jag vet att jag säkert uppfattas som skittråkig nu men hade inte människan legat på rälsen på sista bilden hade den bilden varit superläcker! Spåret leder så snyggt in i bilden och svänger bort mot evigheten och det tillsammans med den varma tonen i bilden…men nu blir det den första bilden som blir min favorit! Den passar tokbra i panoramaformat!
    Fint tolkat!
    Ha en skön söndag!

  3. Håller med Anneli, den sista bilden är så stämningsfull och vacker. Men den blir min favorit i alla fall, trots det morbida inslaget, gillar den typen av humor 🙂

  4. Först en bild med mycket känsla och arbete bakom 🙂 Friskt vågat! Bild nummer två är som tagen ur facit 🙂 Och bild nummer tre: Häftigast på länge i trissen 😉

  5. Det er fascinerende med spor; øyet vil følge dem innover….Men oi da- der lå det en person! Det første bildet synes jeg var så vakkert. Bild nr 3 ger en overrasking.

  6. Underbara fina Bilder, men den sista Fick mig med A skutta till, Då en av mina tidigare vänner, miste sin blott 15 åriga dotter, exakt så, för en tid sen, Så JAG förknippar den, m obehag, MEn du e duktig mannen, a foto, INGEN tvekan =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.